Back to Top

Fiestas Altea la Vella

El pasado día domingo 24 de Enero, la auguración de voluntarios de protección civil d'Altea, participo en la carrera ciclista que tubo lugar en Altea la Vella con motivo de las fiestas  patronales, la carrera ciclista puntuable para la comunidad valenciana paso también por los municipios de CALLOSA - BOLULLA y TARBENA, descendiendo nuevamente a Altea la Vella por Coll de rates.



Para la prueba protección civil Altea, aporto un total de 8 miembros, la climatología no fue la mejor ya que el tiempo fue de lluvia durante todo el preventivo.

CRONICA VOLTA:

Per a l'etapa Altea la Vella-Altea la Vella les prediccions meteorològiques vaticinaven pluja, vent i fred. Amb l'anterior, s'han inscrit 95 corredors per a fer els 76 Km de l'etapa i a pesar de les inclemències meteorològiques (Coll de Rates 5 graus amb vent, boira i pluja) han aconseguit acabar 51 d'ells.
L'etapa reina de la Volta 2010 no ha defraudat. D'eixida hi ha hagut atacs formant-se xicotets grups que abans o després eren absorbits pel gran grup. La carrera s'ha trencat definitivament en la segona ascensió al port de muntanya, formant-se xicotets grups que s'han mantingut fins a la línia de meta.
El guanyador ha sigut Rafael Miravalles - Monblau - que en l'esprint s'ha avançat a Miquel Alandete –Grupeta de la Ribera- , a Jesús Fort –La Valldigna- i a José Manuel Moreno –Senabre-.
En la classificació general continua com a Líder Jesús Fort, en les metes volants l'incombustible Juan Carlos Botella i en la muntanya, Jesús Fort amb els mateixos punts que J. M. Moreno i Rafael Miravalles.
La pròxima etapa, Dénia-Dénia, serà el diumenge 31 de gener.







Altres Fotos de la Volta: